Blomstedt Bytt och Nytt

- i hjärtat av Ljungsbro. Öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-15. Den 25-26 november arrangerar vi för 4.e gången den populära och välbesökta Ljungsbro Julmarknad. I advent har vi söndagsöppet igen. 10-15.

Vår butik finns i Ljungsbro centrum med nya sport & fritidsprodukter. Vi är återförsäljare för Discgolf under namnet Blomstedt DiscKastaplast, Latitude64 och Discmania är de märken vi satsar mest på idag.

Butiken har även en mängd med Presentartiklar, säsongsvaror, leksaker, pyssel, spel och mycket mer. Tillbehör till cykel, bad, trädgård, grill, hem, bygg, verktyg och snickeri med färg från Färgriket.

Fiske från Fladen Fishing, ABU och Wiggler. Padelrack från Cartri . Stor bredd med allt från fotbollar till utelekspel som tex. kubb, dart, krocket och boule.

Mycket Secondhand också utomhus när vädret tillåter. Ordning och reda är viktigt för oss. Vi tvättar alla plagg, diskar och kontrollerar vår begagnade varor noga. När vädret tillåter har vi café i mysig grön utemiljö med kaffe, dricka och Siaglass. Vi har också en del nya Böcker med lokal och historisk förankring samt Turistinfo till alla utomstående som besöker oss. Vi hjälper er med det mesta ni behöver. Det du finner här på webben är enbart en bråkdel av vårt sortiment och vad vi kan erbjuda. Vi försöker ha något för alla och åter göra Byxficketorget till en central mötesplats i Ljungsbro.

Ljungsbro Museum finns för dem som vill veta mer om Ljungsbro, Cloetta, Göta kanal, industrialism, bruk, utvandring, valloner, bödeln och annat spännande. Ljungsbro Museum, en kulturell skatt som erbjuder besökare en djupdykning i det förflutna och en möjlighet att förstå hur denna region har utvecklats över tid. Det fungerar som en plats för att bevara och hedra regionens kulturarv samtidigt som det erbjuder utbildning och underhållning för besökare. Museet i Ljungsbro stärker också samhällskänslan genom att engagera lokalinvånarna i att bidra till samlingarna och delta i museets verksamhet. Turismen i Östergötland har mycket att erbjuda och vi rekommenderar gärna besöksmål i Ljungsbro med omnejd som passar för just er.

Vi finns i äldre hus, från omkring 1904, på Norra Cloettavägen 9 i hjärtat av Ljungsbro. Nya varor kommer varje månad och det finns mycket mer unika produkter i vår fysiska butik än här. Vi tar de flesta betalmedel.

Ni kan också handla med mail eller på telefon 013-201555. Se vår resa med renovering på Byxfickan.

Blomstedt Bytt och Nytt, en butik som har blivit en hörnsten i Ljungsbro. Butiken är inte bara ett ställe att köpa och sälja varor; den är en plats där människor möts, samspelar och delar berättelser. Vi är med i Ljungsbrorundan.

Välkomna!

Julmarknad Ljungsbro