Hej!

Jag som startar butik heter Urban Blomstedt och fyllde 51 i somras. Jag har ”bara” bott i Ljungsbro i 15 år men min mor är född och uppväxt i Ljung. Har anor i Ljung sedan minst 1500-talet och även mycket vallonblod i mig både på mormors och morfars sida. Sambo med Monika och jag har mina barn på halvtid. Har arbetat med handel i väldigt många år. Jag gick Handel & Kontor på Ljunkan. Värnplikten gjorde jag på Berga Örlogsskolor och fick brandutbildning samt kunskap i HLR och ABC. Är utbildad i arbetsrätt och arbetsmiljö. Släktforskar, dansar WCS, bugg, modern fox, spelar golf och joggar regelbundet. Älskar "all" idrott. Har spelat fotboll, innebandy och landhockey. Har sprungit Stockholm Marathon på 3h 15m. Har innovativa idéer om Källsortering och är engagerad och intresserad av brottsofferfrågor.

Samarbete med Macken!

En servicebutik som erbjuder allt som den vanliga "macken" har, kiosk, biltvätt och släpvagnsuthyrning. Öppet alla dagar till klockan 20.00. De finns på Norra Cloettavägen 20 i Ljungsbro City och i direkt anslutning till OKQ8. 

Blomstedt Bytt och Nytt!

Ser ni något ni vill köpa så ring 013-201555 eller skicka mail så löser vi det. Fria leveranser i Ljungsbro samhälle och i mån av tid till Linköping och angränsande områden. Betalda varor kan också hämtas på Macken i Ljungsbro eller i vår butik på Norra Cloettavägen 9. Postpaket mot faktisk avgift. Swish 123 028 84 56, F-skatt SE700610xxx01, Bankgiro 5562-3011

Välkomna att handla!